Thijs en Anne in Nicaragua, Costa Rica en Panama!

Maleisië en Indonesië

Hallo!

Klik op de foto's voor een totaal niet volledig overzicht van onze reis naar Maleisië en Indonesië!

Veel plezier!

Liefs Anne en Thijs

ps. We hebben het dus heel leuk!

Ben verbijsterd over alle mogelijkheden, wat leuk om op deze manier van jullie te horen. Hier heerst een kutstemming door de winst van wilders: bah, bah en nog eens bah!!! Veel plezier en ik kijk uit naar nieuwe berichten. Voorzichtig en dikke kus, annejet

Hans

Leuke foto's Thijs en Anne! Ik kijk uit naar de rest. Veel plezier daar, enne: plak er nog maar een maandje aan vast of zo want zo te zien hebben jullie beter weer dan hier!

Groet Hans.

Els

Hallo Anne en Thijs
Te oordelen naar de foto's hebben jullie het prima daar. Ziet er allemaal prachtig uit. Om jaloers op te worden. Nou ja, wel zonder die vochtige hitte dan,
Geniet er van. We volgen jullie via deze site.

Els (ook Sjonk, Tjeerd en Bob dus)

bij vorig bericht

Laurens en Remy

Wat een mooie plaatjes, zeg. We zijn jaloers! Missen alleen nog een typische Anne-foto met een roseetje. Of mag dat daar niet? Geniet van jullie avonturen!
Grtz,
Laurens en Remy

Hoi Thijs en Anne, wat een geweldige ervaringen doen jullie op tijdens deze reis! Prachtige natuur en Thijs als Tarzan is wel heel apart. Mooie foto's ook van Anne. Fijn dat jullie het superleuk hebben samen en dat wij allen kunnen meegenieten van jullie reis. Wist niet dat dat allemaal kon, maar ja, ben ook al zeer oud.
Vermaak je en kom heelhuids weer terug, dikke zoen van tante Jol en Michel, die trouwens geslaagd is voor zijn school en erg blij en opgelucht is. Dag lieve allebei xxx

annejet florusse

Lieve Anne en Thijs,
Een mens hoeft de deur niet meer uit. Ik kan het bijna ruiken allemaal, zo mooi zijn de foto's. Wij stuntelen richting vakantie en daar verheugen we ons ook erg op. Het voetballen is nog niet je dat, maar we gaan wel als eerste naar de volgende ronde, maar dat weten jullie natuurlijk allemaal al, dankzij de wonderen der techniek. Blijf wel voorzichtig en geniet van alles. Dikke kus van Jet en Fred

Michiel, Jolanda en Thomas

Lieve Anne en Thijs,

Wat een rijkdom om dit te kunnen zien toch? Wat ik leuk vind aan de foto's is dat je er zo goed aan af kan zien dat jullie er oprecht van genieten. Blijf inderdaad voorzichtig en we verheugen ons op jullie verhalen en avonturen. Liefs van ons!

Lieve Anne en Thuis,
Wauw wat een mooie foto's... Wat moeten jullie het heerlijk hebben! 'm,.......wxzz nn mmbb, pp' Dit is wat Isabella ervan vindt.. Zij zit op mijn schoot mee te kijken en heeft er ook al een mening over. Wij hebben inmiddels een nieuw huis gekocht! Heerlijk!
Jullie nog volop genieten samen!
Liefs van ons, Larissa

Stella

Leukerds!
Dat ziet er goed uit allemaal! Geniet er van!

X Stel

annejet

Lieve anne en thijs,
Ik begin jullie verslag nu al te missen. Zijn jullie al op Bali? A.s. donderdag gaan wij zelf naar Frankrijk en ik denk zonder laptop. Misschien zien jullie kans om voor die tijd nog wat toe te voegen. Fred heeft jullie fotoruimte cadeau gedaan, weten jullie dat? Nou lieverdjes, in ieder geval veel plezier, Nog zo'n 2 weken, dan wacht Eberhard van der Laan op Thijs en de rest van de Bn'ers op Anne. Vanmiddag om 4 uur: het moment van de waarheid op het wk. We hopen vooral op een goede scheidsrechter!!!! Veel liefs en kijk uit! Annejet.

Familie florusse/ritmeester/tubee

Lieve Thijs en Anne... Frankrijk is ook heel mooi hoor! Vanuit Castellane, je weet wel, Anne, waar tantes en nichtjes zo heerlijk kunnen zwemmen, een lieve groet van ons allemaal...

Gwan

Wat een mooi avontuur selamat makan selamat djalang selamat tidur. het lijkt mij dat jullie nu wel een beetje Indonesisch termen kent. Groetjes Gwan

Ruby & Robert

Moge allah jullie avonturen zegenen met veel maagden. En doe mijn genetische roots de groeten, al weet niemand welk eiland je precies moet hebben, maar elke aap voldoet. Hopelijk hebben jullie voetbal gemist, hier in suriname kraakt (betekend: "is voor") iedereen tot hun plezier voor spanje. Knuffels van ons!!!